Ritning på fågelflotte

Är du sugen på att bygga fågelflottar? I föreningen har vi diskuterat möjligheten att lägga i en eller några fågelflottar i den inre delen av viken efter genomförd vassröjning. Uppsala kommun har diskuterat möjligheten att bygga ett gömsle på Hammarskogssidan och det vore i så fall lämpligt att lägga en till tre flottar i närheten av gömslet, på den vattenyta som i så fall borde skapas där. Tänk vilken upplevelse det skulle kunna bli att få se skrattmåsar och hägrar på bara några meters avstånd!

Vi har nu fått ritningar på de flottar som ligger utanför det nya gömslet i Hjälstaviken. Det kanske inte är exakt den här typen av flotte som vi borde bygga, men det är kul att ha något att utgå ifrån.

Vad tycker ni? Lämna gärna en kommentar!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *