Möte om LONA-ansökan 2013

Nu har vi haft möte med Åsa Hedin på Kontoret för samhällsutveckling, Uppsala kommun och Frida Hermansson, Upplandsstiftelsen om kommande LONA-ansökan. Anteckningar från mötet finns här. I grunden handlar det om att Föreningen Dalbyviken kommer att ta på sig att projektleda det praktiska restaureringsarbetet på plats samt att ansvara och genomföra näckrosröjning. Förhoppningsvis kommer vi också att kunna bygga fågelflottar för placering på kommunens mark nedanför fågeltornet. I runda slängar ska föreningen lägga in 250 ideella timmar av denna typ av verksamhet i den kommande LONA-ansökan.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Ett svar till Möte om LONA-ansökan 2013

  1. Hilding Djerf skriver:

    Intressant och bra att det förhoppningsvis börjar närma sig konkreta åtgärder.
    250 tim torde ungefär motsvara om en person arbetar må – söndag i 5 veckor och 7 tim/dag. Fördelat på ett antal personer krävs det naturligtvis ett visst mått av arbetsinsats, borde bli lättare att locka fler som är villiga att hjälpa till, när det nu klarnat betr förutsättningarna och vad som skall göras.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *